Thursday, 26 April 2018

CARA MENGATASI KULIT KUSAM MELAMPAU | IRAHARTATIK





Rutin setiap kali bangun tidur mesti tercari-cari cermin sebab nak belek kulit muka. Makin hari kulit makin kusam. Padahal dah cuba bermacam-macam set penjagaan kulit muka. Dari yang tua sampailah yang mahal. 

Kecewa bila dah cuba bermacam-macam tapi masih belum dapat hasil yang memuaskan. Kadang kita lupa kulit kusam ni disebabkan banyak faktor yang kita sendiri tak sedar salah satunya disebabkan sinaran matahari, faktor pemakanan, persekitaran dan gaya hidup.

Tapi jangan risau Ira akan bantu korang macam mana nak dapatkan kembali kulit muka yang berseri-seri bak purnama merindu. 

Mula-mula sekali kita perlu tahu untuk mendapatkan kulit yang sihat kita perlu rawat dari dalam dulu. Kita perlu beri makanan untuk kulit salah satunya dengan pengambilan makanan tambahan yang organik. 

Contohnya dengan pengambilan ESP SHAKLEE yang berasaskan dari protein soya yang sangat untuk kesihatan kulit. ESP bertindak menghasilkan kolagen dan menghasilkan sel-sel kulit muka baru bagi mengamgantikan sel kulit yang mati.

ESP Shaklee juga boleh menjadikan kulit menjadi anjal dan gebu serta mencerahkan kulit.

Ira dah cuba sendiri ESP SHAKLEE hampir satu tahun dan kulit Ira semakin sihat dari hari ke hari.




Dulu kulit Ira sangat kusam dan berminyak. Dan Alhamdulillah sekarang makin cerah. 

Korang yang ada masalah macam Ira boleh cuba sendiri ESP SHAKLEE. Sangat berbaloi sebab ESP SHAKLEE adalah sumber protein Non-GMO.

Tapi Ira nak bagi tau ni dengan setiap pembelian FULL SET KECANTIKAN SHAKLEE, Ira berbesar hati nak bagi FREE POSTAGE DAN FREE GIFT untuk 10 orang pembeli terawal.

Berminat nak dapatkan ESP SHAKLEE? Boleh hubungi Ira :

Whatsapp : 011-11555941
FB pages : Irahartatik
Instagram : Irarusdibeauty

0 comments:

Post a Comment