Sunday, 20 August 2017

YOUR MOST WANTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR


Assalamualaikum.

Ira just nak remind lagi sekali. Ira merupakan salah seorang Pengedar Sah Shaklee di seluruh Malaysia.

As long as korang mesti tau kan Shaklee ada banyak produk atau vitamin kesihatan yang teruji secara saintifik sejak tahun 1956. Means dah 61 tahun penubuhan Shaklee.

Wow, Shaklee merupakan salah satu syarikat kesihatan yang dapat bertahan sehingga ke hari ini. Bila kita dah tahu, Shaklee ni dah lama dalam industri agak-agak korang masih ragu-ragu ke?

If korang yakin seyakin-yakinnya boleh la contact ira untuk dapatkan produk shaklee dengan harga yang special.

FB : Irahartatik Rusdi
FB page : Iraharatatik Rusdi
IG : Beautyshopbyira
Whatsapp : 011-11555941


Love,
Ira



Continue Reading

SALAM PERKENALAN



Assalamualaikum warga blogger. This is my first entry. So I want to introduce about myself.


SALAM PERKENALAN DARI IRA

Hi, nama saya Irahartatik Binti Rusdi. Korang boleh panggil Ira je. Ira anak kedua daripada 3 orang adik beradik. Umur ira sekarang 24 tahun dan baru habis degree dalam kos Executive Degree in Engineering tahun 2016.

Sekarang ira bekerja sebagai Pembantu Akaun dekat salah sebuah syarikat sekretari Oh iya, ira suka sangat membaca dan travel. Tapi untuk setakat ni Indonesia je la tempat yang Ira dan family selalu pergi.


NAK TAU TAK KENAPA IRA BUAT BLOG?

Ira buat blog ni bukan saja-saja tau. Ira nak jadikan blog ni salah satu diari ni.Ya, diari untuk ira kongsikan pengalaman, kisah suka & duka ira dan ilmu-ilmu yang ira tahu.

Ira berharap sangat blog ni dapat memberi manfaat untuk korang semua.

Sebelum ira lupa, Ira nak perkenalkan Ira merupakan salah seorang Pengedar Sah Shaklee seluruh Malaysia. Kalau korang tercari-cari vitamin untuk kesihatan boleh call/whatsapp ira ye 011-11555941

Korang jugak boleh singgah facebook ira IRAHARTATIK RUSDI dan instagram BEAUTYSHOPBYIRA.


salam kenal,
Ira


Continue Reading